Kennemer Solar Data Logging "KSDL"

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Opbrengstgarantie zonnepanelen


   Kennemer Solar Opbrengstgarantie

Opbrengstgarantie

Echte terugverdientijd
Kennemer Solar kan in een overeenkomst met de klant opbrengstgarantie geven voor de minimale opbrengstverwachting per jaar. Bij het niet halen van deze opbrengst stelt Kennemer Solar U schadeloos voor de dan geldende stroomprijs inclusief de transportkosten en energiebelasting. Dit is uniek te noemen, alleen installateurs met kennis van zaken en goede renderende installaties kunnen dit waarmaken!
Hierdoor heeft U de zekerheid van een goede en èchte terugverdientijd en een uitstekend presterende installatie.

Zekerheid
Doelstelling van de opbrengstgarantie is zekerheid voor de klant een goed geplaatste installatie te hebben, met de juiste verwachtingen in de jaaropbrengsten. Een tegenvallend resultaat door weinig zonne-uren in een jaar is dan in Uw voordeel.

Stellen van diagnoses
Voorwaarde is een installatie met de Solar-log datalogger. Dit voor toetsen van de opbrengsten en stellen van diagnoses bij afwijkingen. Bovendien heeft U dan ook een eigen persoonlijke homepage en is er de mogelijkheid dagelijkse opbrengsten te vergelijken op de banner-pagina.

Natuurrampen
Uitgesloten zijn externe factoren ten gevolge van natuurrampen. Stel er is op IJsland een vulkaanuitbarsting, de wind is richting Europa en er is boven Nederland een half jaar diffuus licht door Vulkaan-as . Dan heeft dit niets te maken met de slechte opbrengsten van een goed geplaatste installatie en worden deze maanden evenredig weggefilterd.


Voor info:  kennemersolar@hotmail.nl of bel 06-2905 2925Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu