Kennemer Solar Data Logging "KSDL"

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

WeatherPro
  
Downloads WeatherPro Premium 4.8.8.4 helemaal onderop

 
  
        

WetherPro voor Android was tot de update van 20 Mei 2019 een van de beste weerapps. MeteoGroup vond het nodig om de prachtige app een nieuwe look te geven en hebben het programma daarmee helemaal verknald en de vele duidelijk grafieken en lopende beelden zijn verwijderd, geen duidelijke windverwachting op hoofdscherm, Widgets pleite, geen Beaufort meer als eenheid MeteoEarth weg enz enz....

De aankondiging van de nieuwe app was als volgt:

Wat is er nieuw
Ook wij herkennen onszelf bijna niet meer, maar dat is ook de bedoeling! Het was tijd voor verandering.
• Nieuw logo & design en een intuïtievere interface.


De slechte recensie's liegen er niet om met de nieuwe versie, velen voelen zich gedupeerd, met name ikzelf ook als Premium gebruiker waar ik €10,- per jaar voor betaal.
Op Google Play Store regent het klachten over de nieuwe app versie 5.0.4, terwijl iedereen vol lof was over de oude en niemand deze veranderingen graag ziet en ook weer graag terug willen naar de oude app, of in ieder geval zelf een keuze kunnen maken door te blijven gaan met de oude versie waar ze immers ook voor betaald en recht op hebben.

Er zijn velen geweest die zich afvroegen waarom MeteoGroup niet luisterd naar klanten die een roll-back willen naar versie 4.8.8.4 en stug door gaat alsof er niets aan de hand is.

Ik heb er erg veel werk aan gehad om tóch terug te kunnen naar versie 4.8.8.4. Recentelijke telefoonbackup terug moeten zetten van mijn telefoon en daarna met apk extractor het orginele installatiebestand kunnen maken.
De installatie met deze apk van WeatherPro 4.8.8.4 op mijn tablet was hiermee gelukt en kon me weer als premium klant aanmelden en had weer alle functionaliteit!!

In een mail naar Meteogroup waarin ik als eerste vraag of het illegaal is om WeatherPro 4.8.8.4  te mogen verspreiden krijg ik wel antwoord op andere vragen, maar wordt verder niet over verspreiden oude versie 4.8.8.4 gerept.

Ik wil graag andere WeatherPro Premium gebruikers de kans geven om ook weer terug te kunnen naar de oude versie.
Het is mij ook gelukt de schitterende MeteoEarth, Raintoday met de HD radar en Alertpro te kunnen herstellen, de eerste 2 gebruik ik graag, de laatste gebruik ik zelf niet.

Er zijn 2 handelingen nodig om weer gebruik te kunnen maken van versie 4.8.8.4

1) op je telefoon of tablet bij veiligheid eenmalig apps toestaan installatie buiten Play Store (onbekende bronnen) mogelijk te maken.
2) Na installatie In Play Store zoeken naar WeatherPro en dan wordt gevraagd naar updaten. Uiteraard niet updaten. Klik op de 3 puntjes rechts bovenin en vink "auto update aan" uit, zodat WeatherPro niet meer automatisch update.

Onderstaande versies hebben allemaal accountgegevens nodig van de eerdere aankoop om de aankoop te kunnen herstellen naar Premium.

  WeatherPro Premium APK : WeatherPro Premium 4.8.8.4 download

 MeteoEarth Premium APK : MeteoEarth Premium 2.2 download


 RainToday Premium APK : RainToday Premium 1.5.4.1 download

  AlertsPro Premium APK: AlertsPro Premium 2.3.4.8 download
 
    Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu