Kennemer Solar Data Logging "KSDL"

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Sjonnie Velserbroek

Jaaropbrengst

9 Mrt 2013 -  9 Mrt 2014

3250Wp ==>3183kWh/jaar
98% rendement


Klantreactie na eerste jaar:
==>
Installateur: Kennemer Solar

In februari 2013, op een zondagmiddag, had ik een boeiend gesprek met Marc, eigenaar van Kennemer Solar over o.a. de werking van zonnepanelen, de CO2 reductie en de besparing op de energienota. Het viel gelijk op dat Marc daar vol bevlogenheid over kan vertellen.
Na de opstelling van een duidelijke en heldere offerte met goede afspraken, uiteindelijk besloten om 13 zonnepanelen door Marc en zijn assistent op het dak van mijn woning te laten monteren en te laten aansluiten op het elektra. De uitvoering van het werk was snel gedaan en op 9 maart 2013 konden wij met onze zonnepanelen in productie gaan.
De 5.100,-- investering blijkt na 1 jaar productie van de zonnepanelen met inbegrip van een slimme wijziging van energieleverancier, een besparing op te leveren van  800,-- !!! De geproduceerde 3183 KWH over een heel jaar gaf bijna 16% rendement! De Bank levert mij hooguit 2,5% als ik eenzelfde bedrag 10 jaar vastzet.
Het is dus de moeite waard om je spaargeld op je dak te leggen in plaats van op de bank te laten staan. Als je daarbij een deskundige en goede installatie wilt, bel Marc van der Velde van Kennemer Solar.

Hanneke & Rens en een pootje van Sjonnie.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu